Torsdagen den 15 maj var en strålande dag under den kanske bästa tiden på året och då passade ett antal av de äldsta medlemmarna på att få lite rufs i håret, nåja inte alla har ju något att rufsa till, men innanför finns det tillräckligt med nervbanor att köra på.

Vi strålade samman på Brännebrona Gästis och i kapp med solen på färden dit (tack för initiativet Torsten) och måste jag utan att vara vulgär säga att vi hade skitkul. Mycket skratt när alla dråpliga minnen från de första klubbåren ventilerades och medlemmar som man inte träffat på ett tag dök upp och bidrog till stämningen.

Vi konstaterade att SSVK har ändrats till mål och inriktning men detta är något som sker och måste ske i all verksamhet för att överleva. Vi var alla överens om att aktiviteten och verksamheten var tillfyllest men ingenting är så bra att det inte kan bli bättre, med vilket vi menar att lyssna även på dem som kört sitt sista race för länge sedan.

Vi beslöt även att stabilisera formen med en sammankomst under slutet augusti början september och givetvis se vi gärna att även lite yngre som kan vara intresserade kommer och får höra lite om klubbens historia i begynnelsen. Alla är välkomna. Vi återkommer med förtydligande.

Åke Fajersson

Brännebrona Gästis är från 1 juli

Flyktingboende och stängt för allmänheten.