Träff på Breviks Golfrestaurang 25 aug 2015

 

Regnigt väder avskräckte. Bara tre sportbilar från klubben, två Jaguarer och en Audi ( Mustang-ägare kallade den DKW och den störde i deras rad). Det var Christer Lindes Jaguar XJ S och Sören Jonssons och Maria Engkvists XK8 och Jonny o Rose-Marie Perssons ”gamla” Audi A4 Cab, uttagen 2002 och med 4.300 mil avverkade. Och bra att det kom sex Mustanger också, annars hade det blivit rätt ödsligt i restaurangen. Innan matdags hade Göran och Birgitta Hagmyr arrangerat en kort tipspromenad under tak. Det var nästan bara SSVK-are som roffade åt sig av prisbordet, där segern gick till Jonny Persson på 18 rätt. Sedan följde Rose-Marie Persson, Christer Linde och Lena Linde med 16 rätt. Maria Engkvist med 14 rätt och Sören Jonsson med 12 rätt. Totalt var det omkring 25 personer och krögaren Mattias och hans personal hade goda räksmörgåsar på menyn. Under kvällen förevisade Christer Linde polermedel av fabrikatet Pratts.

Vi fick med oss en Allerum Prästost och en Waxholm Blå hem och kan avslöja att vi inte köpt någon ost sedan i början av maj.

Jonny Persson

        Jonny o Rose-Marie Perssons Audi A4 2,4 V6  Cab                                                 Sören Jonssons och Maria Engkvists Jaguar XK 8 1998

               Christer Lindes Jaguar XJ S V12 1981

Christer Linde visar Pratts från Verktygsboden. Produkter Du kan se på Hofsnäs

Mustang-rad och i bakgrunden tipspromenad undertak.