Info om Cacerforskning och Musik-Quiz

på Mellomgårdens Café o Gårdsbutik 14 mars 2018

 

Kvällens två gäster var Lars Ersmarker från Lions Cancerfond Väst och Jonas Nilsson, Forskningsledare på Sahlgrenskas Cancer Center.

Jonas hade ett föredrag om den framgångsrika forskningen, som räddar liv. Han var tacksam över att få komma och besöka Skaraborgs Sportvagnsklubb, en av de betydelsefulla bidragsgivarna. Totalt fick cancerforskningen på Sahlgrenska en mijlon från Canderfonden Väst ifjol och en tiondel av detta kom från det som Veteranmarknaden i Hjo gav i netto.

Efter god Thaisoppa med räkor, samt kaffe med rulltårta och grädde var det Musik-Quiz. Ansvariga för detta var Patrik Sahlberg och Bengt Carlsson, men Patrik låg hemma i influensa. BC skötte det perfekt själv. Tio tredelade frågor om musik hade maximala 30 poäng och vinnar på 25 poäng blev Lennart Andersson och Magnus Olsson och trea bland de som drogs med 24 poäng blev Ingrid Magnusson.

    Lars Ersmarker                                                                                                                Jonas Nilsson