Träff på Wrågården 1 sept

 

Så har ännu ett år gått för våra Bilträffar. Regn igen på när vi hade avslutning och vår nionde träff på Wrågården. Vi hade otur med vädret i år och bara två riktigt fina tisdagskvällar.  Trots vädret var det en mycket trevlig avslutning, med omkring 70 personer i de fina lokalerna. Varmt och skönt inne och god förtäring och bra musikunderhållning av trubaduren Mattias. Helt naturligt så kom det inte så många sportbilar. Bara tio varav fyra var cabbar, men ingen åkte med taket nere, varken dit eller hem.

Två fina diplom visades upp under kvällen, Skaraborgs Sportvagnsklubbs som ”Årets Sportvagnsklubb 2015 och Wrågårdens som ”Årets lokala livsmedelsproducent i Skaraborg 2015”. Ordförande Roger Fredriksson mottog vårt pris på Hofsnäs och Henrik Alexandersson fick sitt pris på Matfestivalen i Skövde.

Tipspromenaden bjöd på 15 svåra frågor, i alla fall för de som inte kunde dem. Pelle Nordin redovisade de rätta svaren och vinnare på 9 rätt blev Göran Hagmyr. Sedan följde Susanne Sjögren 7 rätt, Roger Andersson 7 rätt och Lennart Andersson 6 rätt. Vinnare av lottade priser var Birgitta Hagmyr, Jan-Olof Elfwering och Helen Andersson.

Publikens Val vanns av Bengt Carlsson, för sin fina röda Porsche 944 Cab. Bengt med företaget BC Reklam tar fram det mesta av allt material som har klubbens logga och gör att vi syns i många sammanhang.


   Publiken Val blev en Porsche 944 Cab                                                                          Ägare Bengt ”BC” Carlsson från Skövde

  En Fiat 850 Cab från Ullene och BC:s 944                                Jonny o Rose-Marie Perssons Audi A4 Cab                    Bengt Högbergs Mercedes SLK

  I bisonhagen en regnig tisdagkväll i september

  Kjell Petterssons Maserati Ghilbi

  Widar Källs Porsche 911-4 Carrera

  Jerker Krantz Pontiac Fiero

  Porche 911              Porsche 944                                                                  Maserati Ghilbi                                                                               Trubadur Mattias.

  Och visst hade vi roligt på årets sista träff på Wrågården.                  Hoppas det blir en fortsättning nästa år eller....   Vad tycker de som varit där?

   Roger Fredriksson och Henrik Alexandersson med var sitt fint diplom