Köp och Sälj

Dessa annonser är inskickade av medlemmar.

Om du vill lägga till en annons, skicka ett mail till ssvk@sportvagn.com

Bifoga köp/säljtext, pris, bilder, medlemmsnummer och telefonnummer.


Annonser ligger uppe i två månader. Det går bra att skicka in samma annons igen om du vill att den ska ligga uppe längre.

Säljes

Aston Martin V8 Vantage

Det finns en alldeles sagolikt fin bil från 2008 i Mariestad. Har någon drömt om en Aston Martin till Bondpremiären kanske det är för sent men det kommer ju nya filmer med en ny 007!
Jag hade nog aldrig tänkt att vår Aston skulle lämna de övriga engelska kompisarna i garaget. Men så dök de där funderingarna på en cirka femtio år äldre ”märkesbroder” upp i huvudet…..!
Det är lite märkligt hur det kan bli. Jag skulle därför med viss tvekan kunna överväga att låta någon annan vårda denna fantastiska pärla framöver. Jag har ingen panik och har faktiskt lovat Olaf på Aston Hill i Lidingö att komma tillbaka för en liten uppdatering av mjukvaran som inte blev av nu i somras.
Likaså kommer det att sitta en ny omgång däck på bilen. De Dunlop däck som sitter på har många mil kvar men börjar bli lite hårda.


Är någon hågad och intresserad, eller känner någon som har drömt om en Aston Martin så har vi förmodligen en av de finaste Vantage V8 som går att hitta för tillfället.
Bilen fick i somras en omfattande tvåårsservice på Aston Hill och har sedan körts dryga 100 mil inklusive tre tisdagsbesök i Lundsbrunn.Efter servicen så fick den även en polering och keramisk ytbehandling av bästa sort.

Säljare: Anders Dahlberg

Telefon: 070-62 41 760

Upplagt 14-10-2021

Köpes