Klubbinfo 3 - 2021 om medlemsavgiften, evenemang och info om kommande medlemsundersökning


Klubbinfo 3 - 2021

Detta Klubbinfo skickas till angivna klubbadresser och funktionärer på klubbarnas egna sidor på mhrf.se. Har du lämnat ditt uppdrag i klubben och inte längre ska motta dessa utskick? Meddela då din klubb att de behöver ändra uppgifterna hos MHRF. Det är viktigt att informationen når rätt personer.

 

Medlemsavgiften för verksamhetsåret 2021-2022

 

Enligt beslut på förra förbundsstämman är medlemsavgiften för kommande verksamhetsår oförändrad, 31,53 kr per klubbmedlem. Enligt stadgarna ska medlemsklubb ange sitt medlemsantal per den 31 maj senast under juli månad. Detta sker i första hand via klubbens egen sida på mhrf.se, dit en eller flera i klubben har inloggning. Vid frågor, kontakta kansliet. Faktura på medlemsavgiften skickas ut i månadsskiftet augusti/september.

Evenemang: Motorhistoriska dagen, Elmia och MHRFs evenemangskalender

 

Corona-läget påverkar fortfarande möjligheten att genomföra och planera för evenemang. MHRF och Nostalgia diskuterar nu upplägget för årets Motorhistoriska dagen och tävlingen Kultur på väg och planerar återigen för en digital variant. Via sociala medier kan man lägga upp bilder och filmer som visar hur man firar det rullande kulturarvet den 6 juni. Förra årets upplaga gav mersmak och vi utvecklar nu konceptet och återkommer snart med mer information.

 

Vi vill också passa på att flagga för evenemangskalendern på mhrf.se. Givetvis är den just nu inte särskilt välfylld, men vi vill tipsa om att kalendern även kan användas för digitala aktiviteter om man vill bjuda in andra. Nyligen lade Götaströms fordonshistoriska klubb in några av sina webbföreläsningar med fordonshistorisk inriktning. Gå in på mhrf.se/kalendarium och kika närmare på det! Det vore roligt om det kom in fler sådana aktiviteter i kalendern, som klubben kommer åt genom inloggning. Vid frågor, kontakta kansliet.

 

MHRF kommer att medverka i en av Bilsport Performance & Custom Motorshows (Elmia) digitala sändningar under påskhelgen. Med start kl 10.00 på påskdagen kör Nostalgias sändning igång via bilsport.se.

 

Kommande medlemsundersökning 

 MHRFs kansli och styrelse planerar att inom kort ringa till alla medlemsklubbar med några korta frågor för att få en bild av läget med anledning av Corona. Frågorna som kommer att ställas gäller klubbens nivå av aktiviteter just nu, hur det ser ut med medlemsutvecklingen samt vilka funktionärer som är aktiva. Vi kommer också passa på att informera om en kommande enkätundersökning som är en del i MHRFs pågående utvecklingsarbete. I första hand kommer vi att söka klubbordförande. Samtalen kommer att genomföras under de närmaste två veckorna, så var beredda!

 

_________________________________________________________________________________________

 

 Med vänliga hälsningar,

Malin Erlfeldt

Kanslichef MHRF

tfn: +46 (0)8-30 28 01

E-post: kansli@mhrf.se


Motorhistoriska Riksförbundet

Stenkilsgatan 5

126 52 Hägersten

www.mhrf.se

Vi bryr oss om din personliga integritet. Läs mer på MHRFs personuppgiftsbehandling

Följ MHRF på Facebook och Youtube!