Sportbilsdagen i Västervik 16 aug 2015

 
 

En heldag med sportbilar. Tidig väckning. Avfärd från Vilske-Kleva kl 05.37. På pricken tre timmars senare är vi i Västervik och åker över bron och ut på Gränsö. Är framme för incheckning kl 08.45 och får vänta lite tills insläppet kl 09.00. Vill alltid vara i tid och inte stressa. Som föranmäld ska jag hämta ut mina papper och då finns jag inte med i listan. Bara att vänta på att någon inte kommer och få överta den platsen. Ställer vår vita Audi åt sidan och träffar våra klubbkompisar Patrik Sahlberg och Anders Westerberg, som kommer in i en fin TVR och Bo Grönkvist med sin gröna Jaguar XK 8. Är runt lite och fotar och när insläppet stänger kl 11 får jag en reservplats. Träffar ansvarige Torgny Gunnarzon. Han minns mycket väl att jag anmälde mig tidigt och ber om ursäkt. Väl på plats blir det en mycket bra dag. Träffar också våra medlemmar Leif o Madeleine Funke, som är där som publik. Vi smyger iväg ut från området vid tretiden, stannar för Körv å mos i Nässjö och är hemma kl 18.30. Snittförbrukningen visar 0,43 liter per mil.

Jonny Persson

  På väg in i en TVR, Patrik Sahlberg med kartläsare Anders Westerberg                          Bo Grönkvists fina Jaguar XK8  och Gränsö slott i bakgrunden.

         Perssons vita Audi TT Roadster 2,0 TDI Ultra                                                      Sahlberg på plats bland 10 TVR

   Skönt att ta igen sig lite,  tycker Rose-Marie Persson