2022

Tisdagsträff 5 i Lundsbrunn

Behagligt väder med ganska myckel sol. Ett 40-tal bilar besökte träffen och kvällens bil blev en Lotus Elise S från 2015. Ägaren Peter André fick en tavla utförd av Lasse Holgersson. Brain Crew besökte träffen och visdade sina driftingbilar.

Fordonsträff Huskvarna Folkets Park 22 juni

På onsdagskvällen samlades en liten skara på fem bilar och sju personer från klubben på en parkering utmed 195:an för gemensam färd till fordonsträffen i Folkets Park och kvällens tema "Cabbar och taklösa bilar". 


Läs mer och se fler bilder här!

Tisdagsträff 4 i Lundsbrunn

Äntligen sol och värme! Fjärde träffen bjöd på ett härligt väder som lockade närmare 125 bilar till Lundsbrunn. Parkeringsvärdarna gjorde ett fantastiskt arbete med att dirigera bilar på parkeringsytorna samtidigt som det hela tiden kom fler. 


Gästklubb var Mariestads Sportvagnsklubb som besökte oss med drygt 20 bilar. 


Tipspromenad med övervikt av Saab och Porsche i frågorna resulterade i fyra vinnare med 11 rätt.


Till kvällens bil valdes Hasse Pihlblads Morgan 4/4 2018.


Tisdagsträff 3 i Lundsbrunn

Tredje träffen med osäkert väder men drygt 30 bilar kom till Lundsbrunn. Molnen skingrades och både tipspromenad och fika kunde ske utomhus. Genomgång av tipspromenaden, prisutdelningen samt korande av kvällens bil blev dock inomhus eftersom himlen öppnat sig.


Röda bilar var i majoritet och kvällens bil var också röd. Med 86% av rösterna korades Magnus Höögs Jaguar XK150 1958 till kvällens bil. 


Ett stort tack till er som ställde upp som parkeringsvärdar. Klubbens verksamhet behöver detta engagemang från er medlemmar för att vi ska få arrangemangen att fungera.

Fotorally 6 juni

Traditionellt fotorally på Sveriges nationaldag. 134 personer, fördelade i 69 bilar, samlades vid Ranstadverken i Häggum för att släppas iväg med en minuts mellanrum ut på en härlig tur i fint försommarväder. Vid uppehållet i Timmele så var det dags för praktiskt prov. Med en pil monterad på främre stötfångaren och en på bakre skulle vi köra fram så främre pilen pekade i mitten av en poängtavla (1-3 poäng) för att därefter fortsätta fram och göra om samma sak med den bakre. En mycket svår uppgift men en deltagare lyckades få 5 poäng! Efter besök på Ulricehamnsbygdens Motormuseum fortsatte färden till målet vid Wrågården där lunch serverades. Tack till Björn Sydhagen och Roger Fredriksson för en härlig dag på Skaraborgs vägar.


Vinnare i fotorallyt blev:
1: Roger & Helene Andersson, Kinnarp, medlem 409 A&B, presentkort på 2 st räkmackor eller hamburgare på Lundsbrunn Resort & Spa i samband med våra tisdagsträffar
2: Kjell-Åke Andersson & Christina Söderqvist, Väring, medlem 289 A&B, presentkort på 1 st räkmacka eller hamburgare på Lundsbrunn Resort & Spa i samband med våra tisdagsträffar


Lottad vinnare blev:
Rune & Birgitta Sundh, Falköping, medlem 411 A&B, presentkort på 1 st räkmacka eller hamburgare på Lundsbrunn Resort & Spa i samband med våra tisdagsträffar


Rätta svar finns här!

Tisdagsträff nr 2 i Lundsbrunn 24 maj

Återigen grå himmel och regn. Inte det väder vi önskar för en härlig kvällsutflykt med favoritbilen men 22 st bilar kom till Lundsbrunn varav 6 st representerade Saabklubben som var kvällens gästklubb. 


Ett stort tack till parkeringsvärdarna som, under paraplyer, entusiastiskt hälsade besökarna välkomna.


Kvällens bil blev, passande nog, en Saab 96 från 1964. Ägare är Per Torstensson från Hällekis.    

Tisdagsträff nr 1 i Lundsbrunn 10 maj

Årets första tisdagsträff bjöd på grå himmel och regn. Drygt 20 bilar hade trotsat vädret och kört till Lundsbrunn. Fika och tipspromenad blev inomhus och dagens hjältar var parkeringsvärdarna som stod i regnet och hjälpte besökarna till rätt parkering. 


Till kvällens bil valdes Leif Cruus BMW Z4.   

Veteranbilsträff Hjo torg 220505

Premiär för veteranbilsträffen på torget i Hjo. Med inriktining på europeiska bilar som är minst 30 år gamla var det första av fyra planerade träffar. Hjo bjöd på grått och trist väder men torget fylldes ändå av bilar varav ett flertal från klubben. Saab och Volvo var välrepresenterade men en Lloyd Alexander Frua var nog den bil som drog mest tittare. Det var premiärtur för Claes Jägevall i den nyrenoverade Lloyden. Kan nästa träff bjuda på sommarväder så kommer det att bli trångt på torget.

Företagsbesök Motornova i Skövde

Drygt 70 medlemmar träffades på Motornova. Kvällen inleddes med en presentation av företaget och dess historia och därefter fick vi höra om Mercedes och AMG:s historia samt nuvarande modellsortiment. Efter en guidad tur i lokalerna bjöd klubben på smörgåstårta och Motornova på fika.

Garageträff Falköping 29 mars 2022

Besök hos medlemmar i Falköping.

Inför resa till Goodwood 2022


Träff på restaurang Valle med information om kommande resa samt visning av film från tidigare Goodwood Revival.

Maten var vald efter kvällens tema så på menyn stod Fish and chips.

Årsmöte 2022


Protokoll från årsmötet finns under rubriken Om klubben eller direkt via länken nedan:


Länk till årsmötesprotokollet.